Peter Boesewinkel
Email: Peter Boesewinkel
 
De basis om te gaan fotograferen is lang geleden ontstaan. Dit was nog in het analoge tijdperk. In die tijd was het overstappen naar digitaal geen optie.
Een aantal jaren geleden ben ik weer actief gaan fotograferen en kwam tot de conclusie dat het volgen van een opleiding noodzakelijk is.
Bij de Muzelinck heb ik de cursussen digitale fotografie voor beginners en gevorderden doorlopen. Weer wat later ben ik fotokunst in België gaan studeren. Tijdens deze opleiding is het verplicht om een aantal werken in wit/zwart met de analoge midden formaat en technische camera te maken. Deze vorm van fotograferen heeft nog steeds mijn voorkeur. Zowel analoog als digitaal.
Het analoog gaan fotograferen vergt een degelijke voorbereiding en vakkennis omtrent het gebruik van je camera, het werken met een externe lichtmeter en de films die je gebruikt. De films worden extern ontwikkeld en later door mij gescand en verder bewerkt tot het gewenste eindresultaat.
En digitaal? Zowel met de camera als met de smart Phone zijn de mogelijkheden onbeperkt om tot een uitmuntend resultaat te komen.

 

Werken in detail bekijken? Klik op een foto.

Scroll naar boven