Ine Gooren
Email: Ine Gooren
Website
 
 
Van kleins af aan kon ik me heerlijk bezighouden met teken- en schildermaterialen. Tijdens mijn opleiding tot kleuterleidster raakte ik besmet met het schildervirus.
Met vele tussenpozen is de vrije expressie met olieverf mijn passie geworden. Af en toe maak ik een uitstap naar acrylverf.
Schilderde ik vroeger microstukjes natuur in Macro, nu is mijn stijl lyrisch expressief te noemen.
Het intuïtieve schilderproces is voor mij de grootste uitdaging. Als de verf onder mijn mes luistert naar mijn innerlijke stem voelt het als een ontdekkingreis op het doek. Als een spel, als een thuiskomen en steeds weer een reis met verrassende resultaten. Voor mijn expressionistische schilderijen is de kleur het belangrijkste uitgangspunt.
En zoals het zich laat aanzien is het schildervirus nog lang niet uitgewoed! Het zijn de kleine dingen in mijn omgeving die tot inspiratie leiden.

 

 

 

Werken in detail bekijken? Click op een foto.

Scroll naar boven