Yolande Iddink
Email: Yolande Iddink
Website
 
 
Tijdens en na een werkzaam bestaan werd kunstzinnig bezig zijn mijn passie waar ik blij van kan worden en de dagelijkse bezigheden even doen vergeten.
In het begin veel uitproberen om een weg te vinden waar ik me in thuis kon voelen. Het resulteerde in het volgen van lessen bij verschillende kunstenaars in de regio en een volbrachte studie in de schilderkunst op de Kunstacademie Arendonk met een specialisatie jaar.
Op het moment werk ik met verschillende materialen in gemengde techniek zowel abstract als impressionistisch met expressief kleurgebruik.
Daarnaast ben ik mij gaan interesseren voor de Oosterse schilderkunst Sumi-e (Japan) en Chinees penseelschilderen. Dit vraagt een hoge mate van concentratie en vooral veel oefening om resultaat te krijgen, “less is more” , hiervoor volg ik af en toe lessen bij een Sumi-e kunstenares.
Ik vind het fijn om met gelijkgestemden in gemeenschapsverband over kunst van gedachten te wisselen, naar kunst te kijken en soms samen kunstzinnig bezig te zijn en elkaar daardoor te stimuleren.

 

 

Werken in detail bekijken? Click op een foto.

Scroll naar boven