Riet Klaassen
Email: Riet Klaassen
 
 
 
Na vele jaren in een supermarkt en de zorg voor mijn gezin, heb ik een aantal jaren geleden het schilderen weer serieus opgepakt. De mens boeit mij het meest. Menig klant en collega is model geweest in het verleden.
Ik volgde diverse cursussen portret/ en model. Inmiddels heb ik zelf een groep mensen om me heen verzameld die bezig zijn met model/ portret schilderen en tekenen. Het is een fijne groep mensen en we stimuleren elkaar geweldig.
Landschap en stilleven schilderen doe ik met de maandagschilders. Dat is een trouw clubje binnen het Genootschap. We werken al meer dan 26 jaar samen, zowel binnen als buiten.
Met mijn man bezocht ik vele musea in binnen- en buitenland. U ziet het, ik ben een bevoorrecht mens.

 

 

 

 

Werken in detail bekijken? Klik op een foto.

Scroll naar boven