Harrie Otjens
Email: Harrie Otjens
 
 
 
Na een korte gespannen periode in 1983 ben ik op advies van de huisarts gestart met tekenen en schilderen. Na een autodidactische periode heb ik enkele jaren (1985-1990) lessen gevolgd bij het kunstenaars echtpaar Trees en Wim van Hoof in Vught.
Na mijn pensionering volgde diversen lessen bij de Eynderic in Heesch o.a. portret boetseren, beeldhouwen en schilderen in acryl.
Als gevolg van een handbreuk in 2008 een min of meer gedwongen overschakeling op acryl en moest ik het beeldhouwen helemaal opgeven.
Creatief bezig zijn is voor mij telkens weer de methode om de zinnen te verzetten en de wereld om me heen even los te laten. Het scheppen is tevens een grote bevrediging. Daarbij te zien dat ook anderen kunnen genieten van door jouw gemaakte werken vervult me telkens met trots.

 

 

 

 

Werken in detail bekijken? Click op een foto.

Scroll naar boven