Jan Teuwen
Email: Jan Teuwen
 
 
 
Ik ben vanaf de jaren zestig van de vorige eeuw bezig met beeldende technieken: tekenen, kalligraferen, schilderen, emailleren, glas smelten.
Ik werk graag met gebruikte materialen en bij voorkeur met materiaal waaraan te zien is dat het een verleden heeft.
Ik wil me graag in verschillende technieken uiten en onbevangen en zo mogelijk onbevooroordeeld steeds nieuwe manieren uitproberen. Ik geniet vooral van het proces van creatief bezig zijn, het resultaat is voor mij van ondergeschikt belang.
Ik heb bezwaar tegen de opvatting dat iets heel duur, moeilijk te verkrijgen of moeilijk te realiseren moet zijn om goed te zijn. Ik wil niet meegaan in het opschroeven van prijzen en omdat ik met pensioen ben hoef ik niet te leven van verkoop van werkstukken en hoef ik er geen hoge prijs voor te vragen.

 

 

 

 

Werken in detail bekijken? Klik op een foto.

Scroll naar boven