Jacqueline van Vugt
Email: Jacqueline van Vugt
 
 
Al heel jong was ik actief creatief bezig met allerlei materialen en vooral werken met textiel ging me goed af.
Tijdens mijn opleiding bezigheidstherapie (1978) kwam ik voor het eerst in aanraking met een weefgetouw. Het weven heb ik vanaf toen niet meer losgelaten. Oneindig veel mogelijkheden al dan niet gecombineerd met bijv. vilten.
Naast het vooral ambachtelijk en ‘nuttig’ bezig zijn met weven (praktische invullingen als kleding, shawls etc.) ben ik de laatste jaren meer ontdekkend en kunstzinnig aan het werk. Spelen met zelfgeverfde draden, technieken combineren zoals bijv. vilt, vlies, papierverwerking, koperdraad in weefsels: het is heerlijk om de uitdaging aan te gaan en mezelf en anderen te verrassen met het resultaat.

 

 

 

 

Werken in detail bekijken? Klik op een foto.

Scroll naar boven